Annica on väsymätön tasa-arvon puolustaja, perheasioiden ja työelämän osaaja ja hyvä tyyppi!  Helsinki ansaitsisi saada Annican valtuustoon.

Merja Mähkä,

sijoittaja, kirjottaja ja puhuja

04_JuliaThuren_MerjaMahka_Verkkokurssi_0
JaanaHirsikangas3_print (1).jpeg

Erittäin laaja osaaminen, vahvat ihmissuhdetaidot ja pitkä työhistoria vaativissa tehtävissä ovat vain joitain syitä, miksi Annica olisi loistava kaupunginvaltuutettu. Annican aikaansaava ote ja kyky ottaa isoja kokonaisuuksia haltuun varmistavat, että hän olisi erinomainen valinta hoitamaan kaikkien helsinkiläisten asiaa.

 

Ääni Annicalle on ääni tasa-arvolle ja arjen sujuvuudelle!

Jaana Hirsikangas
Toiminnanjohtaja,
UN Women Suomi

"Etenkin työelämän syrjivät rakenteet saavat kyytiä, kun Annica pääsee asialle. Arvostan yhteistyössämme erityisesti hänen kykyään nähdä rakenteet ja niissä piilevät ongelmat ja välittömästi lähteä etsimään ratkaisuja. Valtuustossa Annica olisi elementissään. Helsinki saisi hänestä loistavan yhdenvertaisuuden edistäjän."

Anna Moring,

yhdenvertaisuusasiantuntija, torttutohtori ja podcast host

Mika K.jpeg

Annica on tasa-arvon edistäjä sekä ratkaisukeskeinen ja päämäärätietoinen luontoarvojen puolestapuhuja.

 

Helsinkiläisille kaupunkiluonto on perusedellytys hyvään elämään ja Annica varmasti tuo valtuustossa näiden asioiden merkitystä esiin. Lisäksi kyseessä on aivan mahtava huipputyyppi, jolta ei ideat lopu kesken!”

Mika Korkeakoski,

tulevaisuudentutkija ja kehittämispäällikkö

Annica on visionääri, jonka ajatukset ja kehittämisideat ovat tyypillisesti aina askeleen muita edellä. Hän on väsymätön tasa-arvon puolustaja, joka tunnistaa rakenteelliset ongelmat ja hakee niihin aktiivisesti ratkaisuja.

 

Annica toimii vahvasti inhimillisten ja ihmisläheisten arvojen pohjalta. Häneltä löytyy tietoon ja perheiden arjen tuntemukseen pohjautuvat perusteet sille, miksi perheystävälliseen ja tasa-arvoiseen Helsinkiin kannattaa satsata.

 

Helsinki tarvitsee Annican kaltaisen ratkaisukeskeisen ja asiantuntevan päätöksentekijän valtuustoon!

Susanna Mikkonen
MiB ry:n puheenjohtaja, HR-asiantuntija ja projektipäällikkö,

image.png
pauliina lehtinen.jpg

"Olen nähnyt miten Annica elää todeksi ennakkoluulottomia tapoja yhdistää työ ja perhe. Olemme puhuneet yhdessä maailmaa paremmaksi, mutta Annica muuttaa puheet teoiksi. Siksi Annica."

Pauliina Lehtinen

toiminnanjohtaja ja vihreä aktiivi

Annica on osaava ja omistautunut tasa-arvon ja perheystävällisyyden edistäjä. Minulla on ollut ilo työskennellä Annican kanssa useita vuosia Mothers in Businessin hallituksessa. Olen erittäin vaikuttunut hänen aikaansaavasta työotteestaan, kyvystään innostua ja innostaa muita sekä hänen vahvasta asiantuntemuksesta lapsiperheisiin ja työelämään liittyen.

Sanna Kranjc
markkinointi- ja viestintäpäällikkö, järjestöaktiivi ja Annican vaalipäällikkö

9ecb459f-0709-4ee0-9d46-92d954ed4804_edi