Isoja asioita lähellä ihmistä - Eli miksi lähdin ehdolle juuri kuntavaaleissa?

Kaupunkipolitiikassa tuotetaan elintärkeitä palveluja ja ratkotaan kaikkea ilmastonmuutoksesta, syrjäytymisen ja eriarvoisuuden torjuntaan. Kuntien päätöksenteolla on merkittävä rooli ihmisten arjessa. Perheystävällisyys ja tasa-arvo kaipaavat valtuustossa oman sitkeän puolustajansa.


Kuntapolitiikassa tarvitaan myös ruuhkavuosissa elävien vanhempien ääntä. Sellaista, jotka pohtii tätä arjen yhtälöä muidenkin puolesta. Etujaan ei ole helpointa puolustaa perhevapailla kädet täynnä uutta elämää. Tai juostessa töiden ja päiväkodin ja harrastusten välillä.


Perheystävällisyys ja tasa-arvo kaipaavat Helsingin valtuustossa puolustajaa, joka varmistaa, että päätöksenteossa tulee huomioiduksi entistä moninaisemmat perhemuodot ja näkökannat. Haluan olla ääni kaikennäköisille, erilaisille helsinkiläisille perheille.


Perheystävällinen Helsinki Kunnilla on suuri rooli kehittämässä sujuvaa arkea ihmisille. Sujuvassa arjessa lapsilla on tarpeeksi turvallisia aikuisia ympärillään, joukkoliikenne toimii ja koulutus- ja virkistysmahdollisuudet ovat lähellä. Haluan, että perheiden palvelut ovat saavutettavia, hyvin resursoituja ja oikea-aikaisia.


Tasa-arvoinen Helsinki

Helsingin on turvattava saavutettavat varhaiskasvatuspalvelut, panostettava naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisiin palveluihin, sekä edistettävä maahan muuttaneiden naisten työllistymisen mahdollisuuksia. Tasa-arvo on välttämätön osa kuntalaisten hyvinvoinnin, arjen sujuvuuden ja turvallisuuden toteutumista.


Hyvän elämän Helsinki

Haluan, että Helsingin investoinnit ottavat huomioon lapsille elinkelpoisen planeetan. Haluan että Helsinki on avoin ja kansainvälinen metropoli, jossa lasten ja yritysten on hyvä kasvaa. On kaupungin etu, että me helsinkiläiset voimme hyvin, arki toimii ja kaikilla on tasavertaiset mahdollisuudet käyttää yhteisiä palvelujamme.


Helsinki on myös Suomen suurin työnantaja. Tehdään siitä työpaikkana vetovoimainen ja perheystävällinen, näin takaamme myös elintärkeitä palvelujamme.


Mitä sinun mielestä Helsingissä voisi vielä tehdä paremmin? Laita minulle viestiä, tai ole muuten yhteydessä.


____________________________________________


#myhelsinki #helsinki #kuntavaalit #vihreät #Kuntavaalit2021 #kommunalval2021 #degröna_DSC3747.jpg

Moi! Kiva, että löysit tänne. 

Tämä on Annica Mooren blogi. Kerron täällä työstäni, perhevapaista, lapsiperhearjesta ja työelämän kehittämisestä, mutta myös ajatuksistani Helsingin kehittämiseksi. 

 

Olen Vihreiden ehdokas kuntavaaleissa 2021.