annica_moore_vihreat_KPP-4854-WEB_edited

Kontaktuppgifter

Tel: +358 50 35 25 347

Email: annica.moore (at) me.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annicamoore/

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Vem är Annica?

Jag är en främjare av jämlikhet, familjevänlighet och bättre ledarskap och en samhällelig aktör.

 

Jag är verksamhetsledare för Mothers in Business nätverket - en nationell förening som stöder i samordnande av familj och arbete, och syftar på att förbättra mammornas ställning i arbetslivet. 

 

Jag är oroad över hur människor orkar, speciellt i ett allt hårdare arbetsliv och med små barn. Lösningar finns - det kräver förändringar i arbetslivet, service som underlättar vardagen och natur som hjälper oss med att återhämta sig.

Kandidat i kommunalvalet 2021 i Helsingfors

Vi som kämpar med att få ihop pusslet med småbarnsvardag och arbete behöver någon som driver vår sak och talar med vår röst i politiken. En sådan som försvarar närservice och närskogar, samt håller alla sorters familjers sida. 

 

Jag vill att Helsingfors är öppen och internationell, och att barn har det tryggt, har goda möjligheter att röra sig och ren luft att andas. 

 

Jag vill att Helsingfors investeringar tar i beaktande kommande generationer. Jag vill att familjernas service är tillgänglig, har tillräckliga resurser och är väl tajmade. I mitt Helsingfors sjunger fåglar i närskogen och på Östersjöns stränder kan man simma. 

 

Tillsammans bygger vi den bästa möjliga staden för Helsingforsbor!

 

Vad tycker du att man kunde förbättra i Helsingfors? Skicka meddelande.

 

Som kandidat och fullmäktigeledamot vill jag lyssna på människors önskemål och behov, och arbeta för att förverkliga dessa tillsammans.